Tanec je pro děti zábava a hra

Publikováno: 22.08.2014 | Články

Vnímání hudby malými dětmi je naprosto spontánní. Každý rodič jistě zažil, když se jeho dítko, aniž by si to možná uvědomovalo, kývá do rytmu hudby doma nebo v autě. Dítě hudbu vnímá velmi brzy a s prvními krůčky přichází také první taneční kroky - „tanyny“.

Proč děti tanec baví? Je to především přirozený pohyb, je to vnímání vlastního těla a snaha o jeho koordinaci. Tančete s dětmi a budete překvapeni, jak ryvhle dokážou napodobovat Vaše pohyby, možná i první taneční kroky. Chcete podpořit jejich chuť tancovat?

V tanečním studiu HDC vyučujeme tanec pro děti od 4 let

Naše taneční centrum HDC nabízí každoročně několik tanečních kurzů pro děti již od 4 let. Jaké tance děti učíme? Mezi nejoblíbenější tance pro děti patří Ptačí tanec, Letkis, Macarena, ale vyzkouší si také taneční aerobik, twist nebo klasickou mazurku. Děti v tomto věku se učí velmi rychle právě nápodobou. Naši lektoři – tanečníci - mají bohaté zkušenosti a jsou odborně vzděláni pro výuku tance s dětmi. Naše taneční kurzy pro děti rozvíjí pohybovou paměť, cit pro rytmus, vnímání hudby a především dětem přináší zábavu a radost z prvních úspěchů. Jsou tou nejlepší pohybovou průpravou s důrazem na správné držení těla, základy rytmiky a estetiky. Taneční kurzy pro děti mohou děti navštěvovat podle typu kurzu jednou nebo dvakrát týdně. Vybrat si kurz pro Vaše dítě je u nás snadné – naše taneční centrum disponuje několika tanečními místy po celé Praze a navíc počet kurzů je uzpůsoben tak, aby bylo možné vyhovět co největšímu počtu malých uchazečů. Taneční kurzy jsou rozdělené podle věku na kurzy pro děti od 4 do 6-ti let a od 6-ti let do 12-ti let. Pokud máte rádi tanec, cesta Vašeho dítěte k tanci bude asi jednodušší, pokud je tomu naopak, dejte dětem šanci a budete příjemně překvapeni. Každoročně pořádá naše taneční centrum HDC taneční vystoupení dětí, které je opravdovým zážitkem pro všechny návštěvníky.


Zaujala tě tato stránka? Dejte o ní vědět...