Zumba pro děti na 5-ti místech v Praze

Publikováno: 22.08.2014 | Články

Ještě před začátkem školní docházky hledají rodiče pro své děti nejrůznější kroužky. Již v předškolním věku se liší zájmy děvčat a chlapců. Vždyť už mnohem menší malé slečny se vlní v rytmu hudby a baví je to. Ačkoliv chlapci - tanečníci zdaleka nejsou výjimkou, v předškolním a mladším školním věku dávají přednost jiným sportovním aktivitám než tanci. Je jich celá řada, ale ne všechny děti baví už od první hodiny. Jistotou zábavy je Zumba pro děti. Neliší se od Zumby pro dospělé ve své podstatě – ve stylu hudby latinsko-amerických rytmů, ale liší se přizpůsobenou choreografií právě pro děti. Zumba pro děti je hra, zábava a především radost z pohybu. Navíc, Zumba se tancuje ve skupině kamarádů, a o to větší je to zábava.

Připravte se na Zumbu pro děti v Praze

Hledáte pro své děti taneční kurz Zumby? Neztrácejte čas surfováním po internetu, ale vsaďte na taneční centrum HDC. Proč právě u nás je Zumba pro děti nejlepší? Naši lektoři jsou profesionálové, mají bohaté zkušenosti nejen jako tanečníci, ale také dlouholeté pedagogické zkušenosti. Taneční hodiny pro děti nejsou výukou krokových variací, je to hra, při které se za doprovodu latinsko-americké hudby děti velmi snadno naučí hudbu vnímat a velmi rychle jsou schopné napodobit předváděné zjednodušené a dětem přizpůsobené taneční pohyby. Naše taneční centrum HDC nabízí hned několik kurzů Zumba pro děti po celé Praze. Naše taneční kurzy Zumby jsou vhodné pro děti od 6-ti let.

Jak se na takovou hodinu připravit? Kromě pohodlného sportovního oblečení a obuvi potřebují děti s sebou především dobrou náladu. Zumba pro děti je nejen prima hra, ale přispívá také ke koordinaci pohybů, poslechu a vnímání hudby. Přiveďte k nám Vaše děti a přesvědčte se. Třeba netušíte, že máte doma takovou tanečnici nebo tanečníka.

Zaujala tě tato stránka? Dejte o ní vědět...