Zumba pro začátečníky pod profesionálním vedením

Publikováno: 22.08.2014 | Články

S mírnou nadsázkou by se dalo říct, že pokud víte, co je to Zumba, jste již začátečníci. Jen těžko si představit, že jste se s názvem Zumba ještě nesetkali. Zumba se rozšířila neuvěřitelnou rychlostí, když uvážíme, že její počátky sahají do roku 1990.

Co je to Zumba a pro koho je určena?

Zumba je tance, který se tancuje na latinsko-americkou muziku. Pokud chcete začít, nemusíte mít žádné předchozí znalosti ani dovednosti. Neexistují zde žádné věkové hranice. Může Vám být 6 nebo 60 a záleží jen na Vás, jestli máte chuť Zumbu vyzkoušet. Stojí to za to.

Nejedná se o výuku v pravém slova smyslu – taneční kroky jsou docela jednoduché. Zumba je kombinací dynamické latinsko-americké muziky a latinsko-amerických tanců. Je to posilování, tanec a především skvělá zábava.

Navštivte kurz Zumba pro začátečníky v tanečním centru HDC

Ačkoliv se nejedná o náročný tanec, ba naopak, Zumba pro začátečníky může být v případě neprofesionálního vedení špatnou zkušeností a hrozí, že Vás za chvilku přestane bavit. S obrovským nástupem Zumby u nás dnes najdeme mnoho speciálně vyškolených a certifikovaných instruktorů Zumby. Bohužel se najde i pár takových, kteří dostatečným školením neprošli. Naše taneční centrum HDC má ve svých řadách taneční odborníky na slovo vzaté – na našich internetových stránkách Vám všechny naše taneční lektory představujeme a zároveň Vás informujeme o jejich zkušenostech, vzdělání a cenách, které získali u nás i v zahraničí. Taneční kurz Zumba pro začátečníky je u nás každoročně jedním z kurzů, který je velmi rychle obsazen. Zumba pro začátečníky je u nás vyučována v několika kurzech tak, abyste si mohli opravdu vybrat. Navíc nás najdete na šesti místech v Praze. Největší pozornost věnujeme nejmenším dětem od 6-ti let, ale velký zájem o kurzy Zumby je i mezi středoškoláky. Dávno již neplatí, že by Zumba byla výsadou dívek a žen. Zumba je zábava, Zumba je balzám pro naše tělo a spalovačem přebytečných kil. Zumba zapojí celé tělo. Nebojte se, zvládnete to a bude Vás to bavit. Navštivte nás – kurz Zumba pro začátečníky je pro Vás správná volba.

Zaujala tě tato stránka? Dejte o ní vědět...