Tai Chi Praha – Tai Chi na dosah

Publikováno: 17.09.2014 | Články

Tai Chi - „tajči“ - slovo, které se za posledních pár let zabydlelo v našem slovníku. Dnes už jen málokdo netuší, co se pod tímto slovem s vůní dálek schovává.

Tai Chi Chuan, zkráceně Tai Chi je staré bojové umění původem z Číny. Tai Chi není jen bojovým uměním v pravém slova smyslu – Tai Chi je relaxace, meditace, zdravotní cvičení i sebeobrana. A proč je Tai Chi tak populární? Na rozdíl od jiných cvičení, tanců apod. Tai je Chi vhodné opravdu pro každého – dětmi počínaje a starší generací konče.

Mnoho lidí za cvičením Tai Chi dojíždí i několik kilometrů. Pokud bydlíte v Praze, můžete si vybrat z několika kurzů. Tai Chi Praha – začněte u nás, v tanečním centru HDC. Přijďte si vyzkoušet lekci Tai Chi a pak se rozhodněte. Proč si vybrat kurz Tai Chi Praha právě u nás? Naše kurzy jsou vedeny tanečním pedagogem, který má bohaté zkušenosti také jako taneční lektor i jako porotce tanečních soutěží v ČR. Tai Chi se věnuje již několik let.

Co Vás na hodině Tai Chi čeká? Nemusíte se obávat, že cvičení nezvládnete, nečekají Vás divoké rytmy ani nepříjemné decibely. Jen na Vás záleží, jak se Tai Chi užijete. Dnes už nikdo nepochybuje o tom, že Tai Chi vede prokazatelně ke zlepšení tělesné i duševní kondice, k odbourání stresu a celkovému zklidnění mysli.

Tai chi Praha 4 – to je místo, kam se vydejte, pokud jste třeba jen zvědaví, jak se Tai Chi u nás cvičí. V moderním tanečním sále v Krči na Vás čeká příjemná atmosféra a veškeré vybavení. V zimě je sál vytápěn, samozřejmostí je kvalitní ozvučení a sociální zařízení včetně sprchy. Velkou výhodou je i dostupnost sálu autobusem.

Jste-li začátečník, máte obavy, přijďte si Tai Chi vyzkoušet zdarma. Zkušenosti našich absolventů jsou takové, že již na první hodině Tai Chi zapomenete na stres okolního světa a alespoň na chvíli se budete věnovat jen sami sobě. Nabudete sebevědomí a budete odcházet nabiti energií, které Vám toto cvičení vlije do těla. Prostě Tai Chi je těžké odolat. Nabízíme také dopolední kurzy pro seniory, pro začátečníky i pokročilé.

Tai Chi Praha HDC, to je správná adresa, kam se budete rádi vracet.

Zaujala tě tato stránka? Dejte o ní vědět...