Zažij Zumbu v Praze, zažij tanec svého života

Publikováno: 22.08.2014 | Články

Když dnes vyslovíte slovo Zumba, všichni tuší „odkud vítr vane“. Zumba prorazila neuvěřitelnou rychlostí všechny hranice a dnes se tančí opravdu všude. Uvádí se, že na světě dnes existuje až kolem 25 000 oficiálních instruktorů Zumby.

Jak to celé vzniklo

Věhlasný kolumbijský fitness trenér a choreograf Alberto „Beto“ Perez v roce 1990 netušil, když si zcela omylem zapomněl na svou hodinu tréninku aerobiku přinést své kazety a provizorně použil ty, které měl v autě, a improvizoval na merengue a salsu přímo při tréninku. Záhy zjistil, že to lidi baví víc a tak svůj program dál zdokonaloval – tato historka se traduje jako první počin Zumby. Název „Zumba“ pochází ze slangové španělštiny a znamená - bavit se, hýbat se nebo také pozvat někoho na párty. To vše a mnohem víc v sobě spojuje tato sportovní aktivita, při které se kombinují posilovací cviky a taneční kroky za doprovodu tónů latinsko-americké hudby.

Kde v Praze se naučím tancovat Zumbu?

Pokud bydlíte na vesnici nebo v menším městě, dost pravděpodobně i zde najdete taneční kurz Zumby. Když však bydlíte v Praze, pak může být náročné najít ten správný taneční kurz Zumby. Nesmí být daleko, měl by být za rozumnou cenu a chcete si být jistí profesionalitou vedení kurzů. Musí také nabízet dostatečné množství kurzů, abyste se i přes své pracovní povinnosti do jeho rozvrhu vešli. HDC taneční centrum nabízí již tradičně jedny z nejlepších tanečních lekcí opravdu pro každého. Hledáte-li takový kurz pro sebe nebo pro Vaše děti, HDC taneční centrum je trefou do černého. Zumbu vyučujeme v Praze již na 6-ti místech. Taneční kurzy Zumby pro děti od 6-ti let, pro úplné začátečníky i pokročilé. Zumba Praha – to je zumba u nás v tanečním centru HDC. Kurzy jsou určeny pro všechny bez ohledu na věk, kondici, taneční nebo sportovní zkušenosti. Najděte si kurz, který Vám bude časově vyhovovat, vyberte si lektora, který si získá Vaše sympatie, vyberte si místo kurzu a jděte do toho. Chceš se přijít podívat na zkušební hodinu Zumby? Žádný problém těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že stejně, jako většina těch, kteří se přišli na hodinu podívat, žádný jiný taneční kurz již hledat nebudete.

Zaujala tě tato stránka? Dejte o ní vědět...